14 Ноември, 2017 16:32 681 0

Юношите ни загубиха минимално от Англия

  • юноши-
  • българия-
  • англия-
  • евро 2018-
  • квалификация

Националният ни тим до 19 години допусна поражение от "трите лъва"

Юношеските национали на България до 19 години допуснаха поражение в последния си мач от първия квалификационен кръг за Евро 2018. Тимът на Ангел Стойков загуби с 0:1 от връстниците от Англия и така остана на второто място в група 8 с 6 точки. "Трите лъва" пък завършиха на 1-ото място с пълен актив от 9 точки.

Срещата на "Трейс Арена" днес нямаше особено значение за двата отбора, тъй като те вече си бяха осигурили място в елитния кръг на квалификациите напролет.

Нашите започнаха силно срещата в Стара Загора и още в 3-ата минута Иван Тилев можеше да открие резултата. Ударът му обаче от пряк свободен удар срещна напречната греда на гостите.

Момчетата на Ангел Стойков бяха абсолютно равностойни на именития си съперник, но въпреки това се пропукаха в 11-ата минута. Стърлинг надбяга наш бранител по дясното крило и центрира към Санчо, който с глава прати топката във вратата на Шейтанов.

Последваха силни минути за България, в които обаче не съумяхме да стигнем до попадение. Англичаните стигнаха до добра възможност за гол в 32-ата минута. Маунт се озова на добра стрелкова позиция в наказателното поле, но не съумя да преодолее Шейтанов. Малко преди края на полувремето и напречната греда спаси младите "лъвове".

През втората част България продължи със смелата си игра и на няколко пъти застраши противниковата врата чрез Станислав Иванов и Калоян Кръстев.

Гостите също действаха активно в предни позиции и на няколко пъти бяха близо до втори гол. Такъв обаче до края на мача така и не падна и в крайна сметка Англия се поздрави с успеха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА