16 Ноември, 2017 12:56 1 991 2

Кличко: Може и да се завърна

  • кличко-
  • бокс-
  • завръщане

"Ако помните, Джордж Форман възобнови своята кариера на 45", припомни бившият световен шампион

Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко си е оставил вратичка за завръщане. Той даде интервю, след като официално обяви, че приключва с бокса.

"Два месеца, след като взех решението, мога да кажа, че беше правилно - сподели Кличко. - Мога ли да кажа, че повече няма да се върна? Никога не казвай никога. Засега напълно ме устройва сегашното ми положение. На 41 години съм. Ако помните, Джордж Форман възобнови своята кариера на 45. Може след няколко години в главата ми да влезе мисъл, че още го мога. Лично аз желая никога да не се завърна. Не знам какво трябва да се случи, за да променя решението си. Мисля, че вече дадох всичко като боксьор."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що да ни са върниш

    3 1 Отговор
    Ореди си мач с двамата Полеви да ги ошамаркаш хубаво
  • 2 сойкаПрисмехулка

    0 2 Отговор
    Защо? Да не би да похарчи парите?