1 117 1

ЦСКА 1948 победи ЦСКА... във Фейсбук

"Имаме над 1000 последователи повече от натрапниците", пише в cska1948.bg

Иво Стойнев

Лидерът в Югозападната Трета лига ЦСКА 1948 има повод за голяма гордост. Ето материала от сайта на "червените":

ЦСКА вече е в Топ 5 на най-популярните български отбори в социалните мрежи. Страницата на възродения армейски клуб във "Фейсбук" успя за по-малко от година и половина да събере над 32 500 последователи.

Благодарим на всички, които подкрепиха честния, моралния и единствено законен път, който трябва да извърви един клуб, обявен във фалит – старт начисто от най-долното ниво на футбола. Така, както го повеляват правилниците във всяка една бяла страна.

Днес благодарим още веднъж, защото вече имаме над 1000 последователи повече от Литекс, от натрапниците, настанили се абсолютно незаконно и отгоре на всичко безплатно в нашия дом – стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево.

Пред нас са само Лудогорец, Левски, Ботев Пловдив и Берое. Няма съмнение, ще продължим да работим, докато не се изкачим на върха. Както го правим досега – денонощно, само с честни средства, с армейски сърца.

Ще работим, докато не постигнем най-голямата победа – възстановяване на справедливостта. Няма съмнение, един ден ЦСКА ще се завърне у дома, а натрапниците в Литекс ще поемат обратно към Ловеч с автобуса „Случаен превоз“.

Този ден идва скоро! Дотогава – ще бием Литекс и сателитите му, където ги хванем – във Фейсбук, на терена, на полянките в Борисовата градина!

Защото ние сме ЦСКА!

България


Още по темата

 • ЦСКА-София показа договора за базите

  ЦСКА-София показа договора за базите

  Ръководството на ЦСКА-София публикува в клубния си сайт договорите с Министерството на младежта и спорта за наем на базите, които ползва клубът. По ...
  1.11.2017
  562
  1
 • ЦСКА 1948 с обръщение към Красен Кралев

  ЦСКА 1948 с обръщение към Красен Кралев

  Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с обръщение към министъра на спорта Красен Кралев, с което изразява притеснение относно предстоящия търг за стадион ...
  27.10.2017
  598
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пенчо
  Отговор
  1 13:15  18.11.17
  Да!! И аз посещавам този сайт, за да се запозная с поредните простотии на авиаторите. И се убеждавам, колко са нещастни!!

Напиши коментар:


Публикувай