18 Ноември, 2017 05:15 1 360 0

Роналдо: Реал не се страхува от ПСЖ

  • роналдо-
  • псж-
  • страх-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

"Все пак ние сме шампиони", заяви португалската звезда

Голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид - Кристиано Роналдо, заяви, че на "Сантяго Бернабеу" не се страхуват от ПСЖ. През лятото "принцовете" направиха звездна селекция, привличайки Неймар от Барселона, Килиан Мбапе от Монако и Дани Алвеш като свободен агент и са смятани за един от големите фаворити в Шампионска лига.

Освен това парижани вече си осигуриха участие на осминафиналите в турнира, въпреки че са в една група с Байерн Мюнхен, който беше разбит с 3:0 на "Парк де Пренс".

"Не се страхувам от ПСЖ. Реал е действащ шампион на Европа в последните две години. Искаме да спечелим групата си, но основната ни цел е да се класираме във фазата на елиминациите", заяви Роналдо.

В момента мадридчани заемат 2-ро място в потока си на 3 точки зад Тотнъм, който в началото на месеца им нанесе една от най-тежките загуби в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА