Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 15:26 1 365 1

Илиан Илиев зарязва Верея заради Иртиш

  • илиев-
  • иртиш-
  • верея-
  • напускане

49-годишният специалист поема тима от Павлодар

Илиан Илиев почти сигурно ще напусна Верея през зимата, информира „Тема Спорт“. 49-годишният специалист е гласен за треньор на казахстанския Иртиш. Тимът от Павлодар от вчера е без наставник, след като договорът на Вячеслав Грозни не беше продължен.

Бившият треньор на Левски пое Иртиш след напускането на Димитър Димитров-Херо, който пое Лудогорец. Още тогава Илиан Илиев беше гласен за треньорския пост на тима от Павлодар, но клубната управа се спря на Грозни.

Сега обаче тимът завърши на четвърто място в класирането на 31 точки зад шампиона Астана и на десет зад третия Ордабаси. Това се оказа причината за раздялата с наследника на Херо, от когото се очакваше много повече.

Очаква се Илиан Илиев да поеме Иртиш през януари и да проведе зимната предсезонна подготовка, като направи селекция по собствено усмотрение. Следващото първенство на Казахстан стартира през март.

Треньорът на Верея беше готов на няколко пъти да си тръгне след началото на сезона заради финансовите проблеми на старозагорския клуб. Илиев има споразумение със собственика на клуба Галин Михайлов, че може да си тръгне след много кратко предизвестие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Добър треньор, ама все си зарязва отборите.