19 Ноември, 2017 05:15 1 155 0

Симеоне: Реал е най-добрият отбор в света

  • симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • реал мадрид-
  • дерби

"Те са привлекли в редиците си всички таланти от Испания", коментира аржентинецът

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че „дюшекчиите” ще приемат на своя „Уанда Метрополитано” днес от 21:45 часа българско време „най-силния отбор в света”. Градските съперници Атлетико и Реал са с равни точки преди дербито помежду си и загуба в този сблъсък ще намали шансовете им в битката за титлата.

“Изправяме се срещу най-силния отбор в света, по същия начин, по който бе и Барселона в най-добрите си дни. Те спечелиха 2 поредни трофея в Шампионската лига и грабнаха титлата в Примера дивисион. В момента те са по-добри и са привлекли в редиците си всички талантливи деца от различните испански отбори. Продължават да правят така, че другите да не могат да се доберат до тези деца”, сподели Симеоне на пресконференцията преди мача.

“Всички дербита на Мадрид са сходни, откакто аз съм тук. Не очаквам утре да е по-различно. Отборът се представя добре в първенството, а все още не сме видели Гризман в най-добрата му форма. Нормално е да се говори за бъдещето му. Така беше и с Радамел Фалкао, Диего Коста и Фернандо Торес”, допълни аржентинският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА