775 0

И феновете на Уест Хям "разкриха" Мойс

"С него сме много по-зле", заявиха привържениците след загубата от Уотфорд

Иво Стойнев

Феновете на Уест Хям не останаха никак впечатлени от представянето на отбора срещу Уотфорд, въпреки няколкото положения, които създаде. Загубата с 0:2 остави Чуковете в зоната на изпадащите, а привържениците насочиха гнева си към новия мениджър Дейвид Мойс и смятат, че играта е по-лоша от тази при Славен Билич.

„Невероятно е как Дейвид Мойс вече успя да направи Уест Хям да играе по-лошо, отколкото досега през сезона“ написа фен в Туитър.

„Не мога да си обясня как е възможно при Мойс да сме по-зле, отколкото бяхме преди това“ добави друг. Трети публикува снимка на мениджъра с надпис „Нямам идея какво правя“ и отдолу написа „това е казал Дейвид Мойс на почивката на мача“.

„Идването на Мойс веднага оказа своето влияние – те вече са по-зле, отколкото бяха преди това“ е друго мнение от социалните мрежи.

Някои от почитателите насочиха гнева си към ръководството, но като цяло Мойс обира критиките, като самият той предупреди играчите да се стегнат.

„Някои играчи с големи репутации сериозно ме разочароваха и трябва да покажат, защо имат такива репутации. Не бяхме на ниво никъде и по-добрият отбор спечели“ изтъкна наставникът.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай