1 562 5

Босът на Локо Пловдив се забърка в скандал (АУДИО)

Излезе СРС -запис на Христо Крушарски - замесено е и името на Бойко Борисов

Иво Стойнев

Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски изтече в интернет пространството. Той се появи в "Youtube" със заглавие "Христо Крушарски - Крюшо". После бе разпространен от сайтовете kotasport.com и tribunaplovdiv.bg.

В него бизнесменът споделя пред някой, чийто говор е изтрит, че ще остави клуба. Така и не става ясно кога е правен записът и кой или кои са събеседниците на Крушарски.

Босът на Локо Пд говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага - Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига - 11-о място без никакви шансове за промоция.

Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.

"Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е*ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае*вам. То малко ми трябва и ги зае*вам да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, изобщо няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят", споделя бизнесменът в част от записа.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ха сега
  Отговор
  1 15:14  20.11.17
  Значи ЦСКА-София е свързано с Рамадан Алтай от ДПС, чието подставено лице е Юлиан Инджов. А Гриша Ганчев къде е ? Галин Михайлов на Верея има обекти за 120 милиона. А Георги Самуилов на Ботев ли зарежда училища ?
 • ТОДОР СТОЯНОВ
  Отговор
  2 15:17  20.11.17
  ГУСТО МАЙНА...;-))) И КАКВО ПО-НАТАТЪК??? ГЛАД МАЙНА, ГЛАД...
 • Опаа нова среща
  Отговор
  3 19:29  20.11.17
  Боби "Перуката" Михайлов сега ще дава поста на всеки желаещ ама освен да намери някой циганин от улицата, не знам кой ще му го вземе след такъв скандал - задължително ще се мине с обратна контра през БФС!
 • майна ДОБЪР ДЕН БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  4 20:06  20.11.17
  НЯКОЙ ДА ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ РАЗЯСНЕНИЯ ЗАЩО НЯМАМЕ ФУТБОЛ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
 • Капитана
  Отговор
  5 11:12  22.11.17
  Е---ГА---ТИ !!! ДЪРЖАВАТА. Всичко остава без КОМЕНТАР.

Напиши коментар:


Публикувай