21 Ноември, 2017 09:29 1 646 1

Левски ще напуска Герена

  • левски-
  • ремонт-
  • русев-
  • герена

Планира се нов мащабен ремонт на "Георги Аспарухов"

Ръководството на Левски планира нов мащабен ремонт на "Георги Аспарухов". Собственикът Спас Русев и останалите шефовете в "синия" клуб искат "Герена" да отговаря на завишените критерии на УЕФА към отборите, които участват в евротурнирите.

Идеята на босовете е да бъдат обновени секторите "Б" и "В", като се планира да се постави и козирка на 80% от съоръжението. Ако плановете на ръководството се осъществят, Левски ще може спокойно да играе у дома мачове от груповата фаза в Европа, пише още "Меридиан мач".

При положение, че наистина започнат ремонтни дейности на "Георги Аспарухов", то "сините" ще играят домакинските си мачове на "Васил Левски" или стадион "Славия".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живее ONQ

    3 1 Отговор
    "Левски ще може спокойно да играе у дома мачове от груповата фаза в Европа". Спасчо да не бърза, че скоро няма да му се наложи да играе в груповата фаза с този отбор и треньор. Амин