22 Ноември, 2017 01:00 1 191 0

Реал Мадрид вади оферта за Алексис Санчес

  • реал мадрид-
  • санчес-
  • оферта-
  • арсенал

"Кралете" ще започнат преговори още през януари

Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) ще направи опит да привлече Алексис Санчес от Арсенал през зимата, съобщават британски медии.

Договорът на чилийския нападател с лондончани изтича през следващото лято, когато той може да стане свободен агент, а испанският гранд е готов да предложи 35 милиона евро, за да вземе Санчес още през януари.

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан е дал съгласието си за привличането на бившия футболист на големия съперник Барселона, тъй като търси варианти за решаване на проблемите в атака и ниската резултатност на отбора.

Санчес вкара 47 гола в 141 мача за Барса в периода 2011-2014 година. От началото на настоящата кампания той има 3 попадения и 3 асистенции в 11 срещи на Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА