22 Ноември, 2017 05:15 635 0

Юнайтед продължи договора на Ерера

  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • ерера

"Червените дяволи" се възползваха от опцията в контракта на испанеца

Ръководството на Манчестър Юнайтед се е възползвало от опцията си да удължи контракта на полузащитника Андер Ерера с една година до края на сезона 2018/19.

Настоящият контракт на 28-годишния испанец изтичаше в края на сегашния сезон, но Юнайтед взе решение да го остави на "Олд Трафорд" още поне година, особено при неяснотата около бъдещето на Маруан Фелайни.

През миналия сезон Ерера спечели приза за "Играч на годината" в класацията на феновете на тима, но бившият играч на Атлетик Билбао загуби титулярното си място в състава след идването на Неманя Матич на "Олд Трафорд".

Очаква се в следващите дни Манчестър Юнайтед да поднови договорите на Ашли Йънг и Хуан Мата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА