21 Ноември, 2017 11:26 814 0

Георги Миланов се контузи тежко

  • миланов-
  • контузия-
  • фрактура-
  • операция-
  • цска москва

Той е с фрактура на фибулата на левия крак

Българският национал Георги Миланов е с фрактура на фибулата на левия крак, съобщиха от ръководството на руския клуб ЦСКА Москва. Българинът ще премине допълнителни изследвания, а утре се очаква да бъде взето решение дали ще се наложи да му бъде извършена операция.

Другият контузен в тима е защитникът Алексей Березуцкий. Той е с фрактура на фибулата на десния крак и ще бъде опериран в Германия.

Миланов и Березуцкий са получили травмите при победата на тима с 4:2 като гост на СКА Хабаровск в среща от 17-ия кръг на руското първенство в събота.

Двамата няма да играят в предстоящата среща с Бенфика от петия кръг в група "А" на Шампионската лига в сряда в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА