21 Ноември, 2017 14:33 1 166 0

Адебайор се изгаври с бивш съотборник

  • адебайор-
  • арсенал-
  • росицки-
  • контузия-
  • подигравка

"Питаш на Росицки как е и той се контузва за два месеца", заяви тогоанецът

Нападателят Емануел Адебайор иронизира някогашния си съотборник в Арсенал Томаш Росицки. Чехът постоянно се оплакваше от травми и изглежда, че това е дразнело африканеца.

“Навремето в Арсенал аз бях най-силния физически, независимо че тежах само 73 кг., коментира той пред френското издание So Foot. - Челси имаше в халфовата си линия Майкъл Есиен и Михаел Балак, а ние бяхме с Росицки. На него само докато му кажеш “как си” и той се контузваше за два месеца и половина”.

Нападателят от Того вкара 62 гола в 142 мача с екипа на лондончани. В момента той играе за турския Истанбул ББ, който в четвъртък ще гостува на Лудогорец в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА