22 Ноември, 2017 11:57 694 0

Хамилтън иска победен край на сезона

  • хамилтън-
  • сезон-
  • победа-
  • абу даби-
  • формула 1-
  • mercedes

Британецът не иска зимната пауза да идва все още

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън иска да завърши сезона подобаващо и да спечели последното състезание в Абу Даби в неделя. Това би била 10-а победа за британеца през кампанията и той е пределно амбициран да приключи годината на върха на почетната стълбичка.

„Ще дам всичко от себе си в Абу Даби. Това е страхотно състезание и аз съм развълнуван, въпреки че позицията, в която се намирам е доста необичайна“ коментира Люис.

Той иска на всяка цена да избегне случилото се през 2015-а, когато след като като стана шампион, не успя да спечели нито една от последните 3 надпревари. На „Яс Марина“ Хамилтън има 2 победи от 3 участия до момента и иска нов триумф.

„Честно казано не искам сезонът да свършва. Вече съм към края на кариерата си и въпреки че тя може да продължи още доста време, след това ще имам свободно време колкото искам. Не ми се иска да идва зимната почивка, защото докато се усетя ще стане време за новия сезон“ изтъкна лидерът на Mercedes.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА