Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 16:02 710 1

Родният фен клуб на Юнайтед на второ място в Европа

  • манчестър юнайтед-
  • фен клуб-
  • класация-
  • признание

Tова съобщиха от Централния офис на Манчестър Юнайтед

Официалният фен клуб на Манчестър Юнайтед в България се нарежда на почетното второ място в цяла Европа, според официалното класиране на фенски организации на „Червените дяволи“. Това съобщиха от Централния офис на Манчестър Юнайтед на председателя на нашия фен клуб Емил Йорданов на 17 ноември, по време на благодарствена вечеря в една от залите на стадион Олд Трафорд. Вечерята беше организирана за всички ръководители на фен клубове на английския отбор в света, в знак на признателност за силния им отборен дух. Почетни гости бяха и бившите футболни легенди Рони Йонсен, Денис Ъруин и Йеспер Бломквист.

Според първоначалните резултати от класирането за най-добър фен клуб от август месец, нашият фен клуб се нарежда на трето място в цял свят. А що се отнася до класиране на ниво Европа, българските запалянковци заемат по численост и активност второ място.

По време на престоя на нашия фен клуб в Манчестър председателят Емил Йорданов, успя да се срещне и с бившата звезда на „Червените дяволи“ Ники Бът и да му подари бутилка отлежало българско вино. От своя страна, легендата сподели, че ще се наслади на подаръка заедно със семейството си, навръх Коледа.

Нашият фен клуб не спира да радва страната ни със своите постижения. Група от 20 родни запалянковци отново взриви трибуната „Сър Алекс Фъргюсън“ на стадион Олд Трафорд с радостни песни и възгласи по време на мача срещу Ню Касъл на 18 ноември. Любимите „Червени дяволи“ и този път не разочароваха своите верни почитатели, като заслужено победиха противника си с 4:1 и си върнаха второто място в Премиъм лийг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живее ONQ

    3 0 Отговор
    "Ню Касъл" се пише "Нюкасъл" :)