22 Ноември, 2017 16:32 1 249 0

Херо: Равенство срещу Башакшехир е добро

  • херо-
  • равенство-
  • лудогорец-
  • истанбул башакшехир-
  • цел-
  • лига европа

Треньорът на Лудогорец говори за предстоящата среща от груповата фаза на Лига Европа

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че "орлите" ще играят атакуващ и открит футбол в предстоящия мач с Истанбул Башакшехир от група "С" на турнира Лига Европа.

Двубоят е в четвъртък от 22:05 часа на стадион "Лудогорец Арена" в Разград, като победа ще класира българския шампион за следващия етап на състезанието.

"Надявам се тактиката, която ще изберем за мача, да бъде печеливша. За нас е важен крайният резултат. В домакинските мачове опитваме да играем нападателен и открит футбол, така че така ще бъде и утре", заяви Димитров.

"Истанбул е изключително силен отбор с огромна дълбочина, който може да си позволи да прави големи ротации. Преди първия ни мач с тях те победиха Фенербахче с 3:2, а сега и Галатасарай с 5:1, което показва колко класен отбор са. Те имат своите шансове за класиране в следващата фаза на Лига Европа и очаквам утре да излязат и да играят атакуващ футбол. Те са тези, които трябва да спечелят на всяка цена утре. За нас и равният е добър резултат, но очаквам да се получи двуостър мач. Предстои ни определено много труден мач, но се надявам да спечелим", коментира треньорът на Лудогорец.

"В тактическо отношение този мач ще бъде по-различен от предишния. В първия мач резултатът не бе от такова значение, докато сега залогът е изключително голям - ние трябва да спечелим, за да се класираме, те трябва да спечелят, за да имат някакви шансове и това ме кара да мисля, че сега напрежението е доста по-голямо. Всички в отбора са здрави и се надявам да излезем в оптимален състав. Надявам се да успеем да ги изненадаме", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА