779 1

Делио Роси стартира чистка в Левски

„Сините“ най-после се договориха с Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Симон Сандберг

Иво Стойнев

Левски се разделя с трима футболисти. „Сините“ най-после се договориха с Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Симон Сандберг. Играчите ще разтрогнат договорите си със столичани по взаимно съгласие, пише "Меридиан мач".

Двамата африканци първи са приели условията, докато Сандберг също е навит, но предстои да се уточнят финансовите параметри около раздялата. И тримата бяха със статут на твърди резерви.

Адениджи и Нар дори бяха пратени да тренират с юношите. Треньорът Делио Роси е категоричен за тях с малко изключение към Сандберг. Италианецът бил доволен от тактическите му умения, но не и от физиката. Шведът има хроничен проблем с травми. Адениджи пък не получи шанс, въпреки че вкара голове в контролите със Спортист (Своге) и Локо (Сф).

След като се раздели с него и с Нар, Левски ще има и по-голяма квота за чужденци извън ЕС. Вчера се появиха информации, че интерес към Бабатунде има от руския УФА и Казахстан, но „сините“ бяха категорични: „Мениджърите му да го продават“.

В същото време на „Герена“ все още не могат да се похвалят с положителен отговор от Антон Тинерхолм. Защитникът е поискал отсрочка, след като продължавал да приема и да обмисля оферти за бъдещето си.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Иванчо
    Отговор
    1 11:21  23.11.17
    Докога ще цитирате "Меридиан мач"? Първо, ако исках да разбирам нещо от "Меридина мач", щях да си купувам "Меридиан мач", а не да чета Вашия сайт. Второ, на този вестник и датата не му е вярна.

Напиши коментар:


Публикувай