Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 11:57 634 0

Левски разпитва за Живко Миланов

  • левски-
  • миланов-
  • трансфер-
  • апоел

"Сините" искат да си върнат крайния защитник

Левски опипва почвата около бившия си футболист Живко Миланов, пише "Тема спорт". Десният бек е собственост на кипърския АПОЕЛ Никозия. В момента 33-годишният краен защитник лекува контузия. Това е и причината да е изиграл само два шампионатни мача за тима си. През кампанията Миланов има и шест срещи в евротурнирите. Той обаче не е бил на терена в двубой от груповата фаза на Шампионската лига - АПОЕЛ е в група с Реал Мадрид, Тотнъм и Борусия Дортмунд.

Онзи ден кипърците загубиха с 0:6 домакинството си на Белия балет, като Миланов не бе в групата за двубоя. За да привлече юношата си, Левски ще трябва да плати трансферна сума. Причината е, че Живко, който може да действа и като десен, и като ляв бек, има договор с клуба от Никозия до лятото на 2019 година.

Интересното е, че в кипърските медии се появи информация, че АПОЕЛ следи ситуацията около шведа Антон Тинерхолм. 26-годишният защитник е силно желан от Левски. По-рано през месеца Тинерхолм, който стана шампион на страната си с Малмьо, бе в София и води преговори със сините. "Антон, който бе избран за защитник №1 в местното първенство, би бил добро попълнение за АПОЕЛ", пише emetoi.net. От 1 януари Тинерхолм е свободен агент. Той все още не е дал категоричен отговор на предложението за договор от Левски. Преди дни шведът отрече появилите се информации, че вече е подписал със сините и ще продължи кариерата си на „Герена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА