Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 13:28 1 155 0

Фелайни ще съди производители на бутонки

  • фелайни-
  • обувки-
  • съд-
  • бутонки-
  • дискомфорт-
  • манчестър юнайтед

Белгиецът бесен, след като футболните му обувки не му били удобни

Футболистът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни заведе дело срещу спортния концерн "New Balance". Искът е от компания, която представлява белгиеца и е на стойност от 2 милиона паунда. Според компанията, бутонките са оказали негативно влияние върху представянето на халфа, причинили са му неудобство и са довели до това играчът да загуби удоволствие от футбола.

Близки до Фелайни дори твърдят, че се е наложило домакинът на "Олд Трафорд" да разтяга обувките, за да може белгиецът да ги обуе.

От "New Balance" твърдят, че веднага, след като са били информирани за изпитания от футболиста дискомфорт, са му изпратили други обувки, направени по поръчка за него. Всички детайли и документи вече са внесени в съда в Лондон, като ищците дори са представили разпечатка от съобщенията, разменени между Фелайни и екипа на "New Balance" в "WhatsApp".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА