Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 13:58 1 095 0

Фетел: По-добрият спечели титлата

  • фетел-
  • титла-
  • проблеми-
  • ferrari-
  • mercedes-
  • хамилтън-
  • формула 1

Германецът се надява на прогрес от Ferrari

Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел прие, че през тази година битката за титлата е завършила логично, но предупреди, че Скудерията ще бъде още по-сериозно предизвикателство за Люис Хамилтън и Mercedes през 2018-а.

Серия от лоши състезания през есента оставиха германеца на второ място в класирането, въпреки че дълго време бе начело и спечели цели 5 старта.

„Люис може ми направи по-малко грешки и в крайна сметка по-добрият спечели титлата. Наистина през по-голямата част от сезона битката бе оспорвана, но за съжаление не и за най-важната част от него” коментира Фетел преди Гран при на Абу Даби.

Той все пак се надява, че Черните кончета ще продължат да прогресират, както го направиха през тази година. „Германците не обичаме да се шегуваме, но ако направим такава стъпка напред, каквато за тази година, тогава шампионатът ще бъде като разходка в парка” заяви още той.

„Винаги обаче тази последна крачка е най-трудната. Ние обаче сме готови и амбицирани за 2018-а. През тази година направихме страхотни крачки в развитието си, а и в хода на сезона прогресът бе забележителен. Направили сме изводите си и сме си взели поуките за догодина” изтъкна Фетел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА