24 Ноември, 2017 15:29 1 163 0

Левски загуби 2 милиона от Адениджи и Нар

  • левски-
  • адениджи-
  • нар-
  • загуба

"Сините" имаха планове да излязат на печалба от двамата

Инвестицията, която Левски направи в началото на 2016 година за младите и обявени за много перспективни Бабатунде Аденижи и Франсис Нар, се оказа чисто хвърляне на пари в канала. Вчера клубът разтрогна договорите на африканците. Като се тегли чертата, излиза, че на „Герена" са на огромна загуба от тях.

22-годишният нигериец Бабатунде Аденижи бе привлечен от Съншайн Старс, а с една година по-големият ганаец Нар дойде от чешкия Баник Острава. За правата им бяха платени общо около 800 хиляди лева, като наред с това бяха похарчени и суми за тлъсти мениджърски комисиони, пише „Тема спорт”.

Като към тях бъдат включени и заплатите на нападателите, то излиза, че сините са изразходвали за двамата близо 2 милиона лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА