Last news in Fakti

25 Ноември, 2017 16:01 1 049 0

Клоп "захапа" Конте преди дербито

  • клоп-
  • ливърпул-
  • челси-
  • програма-
  • ирония-
  • конте

Мениджърът на Челси се оплака от натоварената програма, германецът го иронизира

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иронизира изказване на колегата си от Челси Антонио Конте, който се оплака след мача с Карабах от Шампионската лига, че ще му се наложи да прави разбор за двубоя срещу "червените" по време на обратния полет от Баку.

"Чух какво каза Антонио Конте и го разбирам. Може би обаче той забравя, че миналата година неговият тим имаше най-добрата програма за мачовете около Коледа", контрира германецът.

"Тогава всички играехме мач на всеки два дни, докато те имаха 12 дни, в които да изиграят 3 мача. Сега положението е абсолютно същото и не знам как от Висшата лига ще се аргументират. Знам, че възстановяването е важен елемент и Конте е прав, но в същото време не мисля, че това ще окаже кой знае какво влияние върху мача. По-скоро ще се отрази на следващия им двубой", продължи Клоп.

"Челси вече се върна, обратно в Лондон си е и ще има два дни за възстановяване, което е нормалната ситуация. Когато дните са три, това никога не е проблем, но 2 дни явно е голяма неприятност, за която никой не иска и да чуе", добави с лека ирония германският специалист.

Ливърпул приема Челси в двубой от Висшата лига днес от 19:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА