756 0

Клоп "захапа" Конте преди дербито

Мениджърът на Челси се оплака от натоварената програма, германецът го иронизира

Иво Стойнев

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иронизира изказване на колегата си от Челси Антонио Конте, който се оплака след мача с Карабах от Шампионската лига, че ще му се наложи да прави разбор за двубоя срещу "червените" по време на обратния полет от Баку.

"Чух какво каза Антонио Конте и го разбирам. Може би обаче той забравя, че миналата година неговият тим имаше най-добрата програма за мачовете около Коледа", контрира германецът.

"Тогава всички играехме мач на всеки два дни, докато те имаха 12 дни, в които да изиграят 3 мача. Сега положението е абсолютно същото и не знам как от Висшата лига ще се аргументират. Знам, че възстановяването е важен елемент и Конте е прав, но в същото време не мисля, че това ще окаже кой знае какво влияние върху мача. По-скоро ще се отрази на следващия им двубой", продължи Клоп.

"Челси вече се върна, обратно в Лондон си е и ще има два дни за възстановяване, което е нормалната ситуация. Когато дните са три, това никога не е проблем, но 2 дни явно е голяма неприятност, за която никой не иска и да чуе", добави с лека ирония германският специалист.

Ливърпул приема Челси в двубой от Висшата лига днес от 19:30 часа.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай