Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 11:26 646 0

Атлетико Мадрид продължава напред за Купата

  • торес-
  • елче-
  • атлетико мадрид-
  • хименес

Фернандо Торес влезе в историята

Атлетико (Мадрид) срази у дома третодивизионния Елче с 3:0 и го отстрани с общ резултат 4:1 на 1/16-финалите в турнира за Купата на Краля.

Първата среща бе завършила 1:1 и Диего Симеоне бе заложил на силен състав за реванша, давайки почивка все пак на звездата Антоан Гризман. В 25-ата минута Коке нацели гредата, а пет минути след това Хосе Мария Хименес даде преднина на домакините, възползвайки се от грешка на вратаря Гийермо Вайехо. Две минути след това Фернандо Торес направи добавка след избит удар на Караско и удвои аванса на „дюшекчиите”. След почивката в 68-ата минута Торес вкара втория си гол в мача и оформи крайния резултат, за да се класира Атлетико за осминафиналите на турнира.

Фернандо Торес е първият футболист с два гола за тима на новия му стадион „Уанда Метрополитано” и последният, който се разписа два пъти на стария "Висенте Калдерон".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА