620 0

Хамилтън: Не знам докога ще карам

"Все още изпитвам удоволствие от състезанията", категоричен е световният шампион

Иво Стойнев

Четирикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън разкри, че се колебае докога да продължи кариерата си. Очаква се той да подпише нов тригодишен контракт с Mercedes, след като настоящият изтича в края на следващия сезон и въпреки че продължава да се наслаждава на състезанията, иска да оползотвори и други възможности в живота, които ще има извън пистата.

„Като времето е. Трябва да има баланс. Имам договор за още година и искам да продължа и след това. Намирам се обаче на етап, когато се замислям за нещата. Когато напуснеш Формула 1 няма как да се върнеш и тя ще ти липсва“ коментира Люис.

„Много хора казват да остана докато мога, но не съм сигурен, че това е правилното решение, тъй като и след това остава много живот и има неща, които ми липсват. Искам да живея на едно място, всеки ден да правя едно и също, да спортувам, да се виждам с приятели и да бъда със семейството си. Засега ги отлагам, но ще видим докога“ добави той.

„Въпросът е да избера правилния момент да спра и мисля, че ще го направя. Сега живея ден за ден и искам да продължа да се състезавам, но има и други неща, които бих искал да правя“ каза още Хамилтън.Още по темата

 • Ботас: Догодина ще съм много силен!

  Ботас: Догодина ще съм много силен!

  Пилотът на Mercedes Валтери Ботас обеща да бъде още по-силен през следващия сезон, когато планира да се бори и за титлата. Финландецът спечели 3 ...
  1.12.2017
  564
  0

Напиши коментар:


Публикувай