2 Декември, 2017 13:28 2 020 0

Сантиметри разделиха вратар от невероятен гол (ВИДЕО)

  • гол-
  • вратар-
  • греда-
  • торино-
  • карпи-
  • милинкович-савич

Отборът на Торино с лекота преодоля вчера втородивизионния Карпи с 2:0 в мач от четвъртия кръг на турнира за Купата на Италия и си осигури среща с Рома на "Олимпико" в Рим на осминафиналите. Яго Фалке (18) и Андреа Белоти (31) дадоха стабилна преднина от два гола на "биковете" още преди почивката, а в последните секунди на мача победата на домакините можеше да стане и класическа.

Във втората минута на добавеното време торинци получиха право да изпълнят пряк свободен удар и зад топката застана... 20-годишният сръбски вратар Ваня Милинкович-Савич. Братът на една от звездите на Лацио - Сергей Милинкович-Савич, изпълни по впечатляващ начин фаула и съвсем малко не му достигна, за да отбележи гол. Изстрелът на 202-сантиметровия страж разтресе напречната греда и не пожела да влезе във вратата, но старши треньорът Торино Синиша Михайлович със сигурност е оценил изпълнението на сънародника си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА