513 2

Италиански бизнесмен ще купува Локомотив Пловдив

Бенедето Манчини обяви новината на пресконференция

Иво Стойнев

Италианският бизнесмен Бенедето Манчини иска да стане собственик на Локомотив (Пловдив). Това обяви самият той на пресконференция. За осъществяването на своята цел и готов да закупи 100 % от акцията на настоящия собственик на "черно-белите" Христо Крушарски.

Стана ясно обаче, че двамата не се познават и на този етап не са се срещали. В момента Христо Крушарски е по бизнесдела зад граница и се осведомява за намеренията на италианеца от своите подчинени на "Лаута" и от медиите. Бенедето Манчини поясни, че иска стане едноличен собственик на Локомотив и не смята да работи с Христо Крушарски.

Италианецът заяви, че за финансирането на клуба ще използва и средства от международни фондове. Той изрази готовност да развива професионално Локомотив, като е готов да сформира и женски отбор. Не назова обаче конкретната сума, които би предложил за акциите на Христо Крушарски.

Манчини си призна, че не знае какви са дълговете на клуба и добави, че ще се позаинтересува допълнително за техния размер. В края на пресконференцията той показа и писмото, с което иска да закупи Локомотив.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 12:41  01.12.17
  По-добре да покаже парите и как са спечелени че се нагледахме на разни "играчи" във футбола ни. Справка - Лупи и мн други.
 • ЖАБАТА
  Отговор
  2 20:02  02.12.17
  Мазния жабар ще пере кинта в бугарско - чиста работа .

Напиши коментар:


Публикувай