1 Декември, 2017 12:59 1 327 2

Букарев скъса списъка на Делио Роси

  • букарев-
  • роси-
  • списък-
  • трансфери-
  • селекция-
  • левски-
  • русев

Италианецът искал петима нови, те не били одобрени от новия мениджър, който ги гледал на живо

Левски вероятно ще прави нов план за зимна селекция. Според „Меридиан Мач“ новият мениджър на „сините“ Асен Букарев е скъсал списъка с набелязаните играчи от Делио Роси.

Италианецът искал клубът да вземе петима, харесани от него играчи. Той настоявал това да стане без въпросните футболисти да бъдат гледани. Букарев обаче знае, че Левски обикновено прави грешки при селекция от такъв тип. Последният пример е Симон Сандберг и затова искал лично да се убеди в качествата на въпросните играчи, които играят в испански и италиански клубове, но не в елитните дивизии.

През последните дни Букарев обиколи няколко стадиона на Иберийския и Апенинския полуострови, за да се запознае с играчите от списъка на Роси. Мениджърът обаче не харесал нито един от тях и информирал собственика Спас Русев и сина му Евгени, който е основна движеща сила за селекцията.

Тепърва ще стане ясно какво ще реши босът на „сините“ - да се съгласи с мнението на Делио Роси или да се прави нов план за селекция. При всички положения италианският треньор няма да получи всички играчи от списъка си. Роси иска подсилване във всички линии, а основният приоритет е намиране на ляв защитник и дефанзивен халф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    1 1 Отговор
    След като не му изпълняват искането за какво им е Роси. Сега става интересно .... Домусчиев кои ще избере???. Херо или Марсолино . ????Този ,Стоичо гърмяният и разни други капацитети са посредници .Нещо като пощенски гълъби .
  • 2 Иванчо

    0 0 Отговор
    От Левски излязоха с официално становище, че тази "новина" е фалшива. Откога ви казвам да не цитирате Меридиан мач, ама вие продължавате...