Last news in Fakti

1 Декември, 2017 13:57 803 0

Барселона задели пари за Коутиньо

  • коутиньо-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • трансфер

Бразилецът може да напусне Ливърпул в посока "Камп Ноу" още през зимата

Ръководството на Барселона определи таван на бюджета за привличането на звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо. Според Sport.es, от "Камп Ноу" са готови да дадат максимум 150 милиона евро за бразилския национал. Планът е преговорите с "мърсисайдци" да стартират от 130 млн. евро и при нужда, офертата да бъде завишена. Изданието допълва още, че английският клуб ще бъде удовлетворен и трансферът може да стане факт още през януари.

Каталунците имат и резервен вариант, ако отново ударят на камък с Коутиньо. Това е плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен, а след него в списъка се нарежда и асът на Арсенал Месут Йозил. Плюсът за германския национал е, че има договор до края на сезона и евентуална сделка през зимата, няма да излезе скъпо. Освен това той ще има право да играе и в Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА