1 374 1

Бербатов е диригент без оркестър

Медиите са на мнение, че отборът на българина - Керала Бластърс няма необходимата класа

Иво Стойнев

Димитър Бербатов играе на ниво в новата си роля на халф, но той е като диригент, който няма оркестър, пише сайтът Goal.com за Митко и Керала Бластърс.

От началото на индийското първенство тимът на българина е изиграл три мача, в които се е отчел само с три точки и с едва един отбелязан гол.

"Очакваше се под ръководството на Рене Мюленстийн Керала Бластърс да бъде атакуваща мощ, играейки вълнуващ футбол. Но това, което демонстрират, е далеч от очакванията. За над 270 минути футбол те вкараха само един гол от Марк Сифнеос, а точковият им актив не е добър", твърди изданието.

"През предсезонната подготовка Димитър Бербатов спомена, че няма да играе като нападател, а ще има роля в халфовата линия. Честно казано, не са много играчите, които могат да вземат топката от краката му. Голът, вкаран от Керала, също произлезе от неговата креативност. Той имаше великолепни докосвания на топката и бе диригентът на атаките, но липсата на подкрепа от останалите бе ахилесовата пета за Керала", се казва още в материала.

Индия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • две греди и автогол
    Отговор
    1 16:32  04.12.17
    е той не е отишъл в Индия заради високата класа на първенството нали........

Напиши коментар:


Публикувай