6 Декември, 2017 05:15 1 426 0

Гонят Икер Касияс от Порто

  • касияс-
  • порто-
  • гонене-
  • форма

Вратарят изпадна в немилост при португалците

Вратарят на Порто Икер Касияс е взел решение да напусне отбора през зимния трансферен прозорец, съобщи "Ас". 36-годишният страж загуби титулярното си място в португалския гранд в началото на октомври и оттогава не е играл, а старши треньорът на "синьо-белите" Серджо Консейсао обясни, че не разчита на испанеца заради "незадоволителна работа по време на тренировките".

От Порто също имат желание да се разделят с Касияс заради високата му заплата. Той е най-скъпоплатеният футболист в състава с възнаграждение от 7.5 милиона евро на сезон, което сериозно натоварва клубния бюджет и заплашва рамките на финансовия феърплей.

Вратарят си търси отбор, в който да играе редовно. Интерес към испанеца има Нюкасъл Юнайтед. Касияс изигра 11 мача през този сезон, в 7 от които не допусна гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА