Last news in Fakti

6 Декември, 2017 15:57 663 0

Конте: Челси не се плаши от никой отбор

  • конте-
  • челси-
  • страх-
  • шампионска лига-
  • жребий

"Дайте ни Барселона или ПСЖ", заяви самонадеяно мениджърът на Челси

Мениджърът на Челси Антонио Конте е оптимист, макар че отборът му финишира като втори в своята група от Шампионската лига. Снощи лондончани врътнаха реми 1:1 у дома срещу Атлетико (Мадрид) и в крайна сметка позволиха Рома да окупира първата позиция в крайното класиране на групата.

"Когато преминаваш в следващия етап на този турнир, тогава трябва да си готов да се изправиш срещу най-добрите отбори", отсече философски специалистът на пресконференцията след мача.

"Можем да играем срещу Барселона, ПСЖ или пък Бешикташ, но трябва да бъдем максимално готови. Все пак това е най-силният турнир в света и слаби противници на директните елиминации няма. В същото време едва ли някой противник би се радвал да се изправи срещу нас, убеден съм в това нещо. Смело мога да кажа, че не се страхуваме от абсолютно никого".

"Да, завършихме втори в групата, но все пак трябва да бъдем щастливи, защото отиваме в следващата фаза на турнира, което в случая е и най-важното нещо за нас. За самия мач мога да кажа само, че изтървахме наистина много добри голови положения и в крайна сметка пропуснахме да се поздравим с победата. Вратарят бе най-добрият играч на противника".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА