Last news in Fakti

8 Декември, 2017 01:00 1 158 1

Меси: Гадно е да седиш на пейката

  • меси-
  • резерва-
  • барселона-
  • аржентина-
  • световно първенство-
  • фаворити

"Бразилия, Германия, Франция и Испания са по-силни от Аржентина", призна аржентинецът

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси прие спокойно факта, че остана резерва в последните два мача на отбора си в Шампионската лига - при гостуването на Ювентус и в домакинството на Спортинг Лисабон.

"Аз трябваше да разбера, че сезонът е дълъг и че някои периоди от него са по-важни от други. Преди години тялото ми не го усещаше, но сега изтощението се чувства. Разбира се, че е тежко да си резерва, но аз трябваше да го разбера, защото това е най-доброто решение", коментира Меси пред TyC Sports.

Той обърна внимание и на националния отбор на Аржентина: "Имаме достатъчно време, за да се подобрим за световното. Освен това ще имаме и месец за подготовка, всичко ще бъде наред. Под ръководството на Сампаоли имаме добри мачове и добри периоди. Но не печелим често и затова има напрежение, което е част от играта."

"Не е лесно да играеш с много нови момчета, които не са свикнали със ситуацията в националния отбор и това те кара да играеш различно. Но е вярно, че трябва да се подобрим, ако искаме да станем световни шампиони. С начина си на игра в момента дори не сме близо. В момента има по-добри отбори от нас като Бразилия, Германия, Франция и Испания", добави Лео.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    На мен като ми омръзне да седя- си полягам.