8 Декември, 2017 05:15 870 0

В Испания: Реал направи контакт с Азар

  • азар-
  • челси-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Белгиецът остава основната фигура в стремежа на Реал за подобряване

От Реал Мадрид вече са се свързали с Еден Азар в опит да го убедят да пристигне на „Сантяго Бернабеу“, твърдят медиите в Испания. Белгиецът отдавна е свързван с преминаване в Кралския клуб и сега се твърди, че треньорът Зинедин Зидан е получил зелена светлина за привличането му.

Самият французин заедно с президента Флорентино Перес, са влезли в контакт с голямата звезда на Сините, който е считан за основна фигура в стремежа на Зидан за подобряване на състава.

Азар от своя страна отлага подписването на нов договор с Челси на стойност 300 000 паунда на седмица, за да изчака и да види как ще се развият събитията. Наскоро той заяви, че за него ще бъде мечта да играе под ръководството на Зидан, който е бил негов идол.

В Мадрид мислят за промяна, след като нещата през този сезон не вървят добре и отборът може и да не се наслади на успешна кампания като предишната. Кристиано Роналдо спря да вкарва и се смята, че в Мадрид мислят за сериозно обновяване на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА