1 453 6

Кадиров: Не пускам чеченците под неутрален флаг

Рамзан Кадиров забрани на спортистите от тази област да се състезават на Олимпиадата под неутрален флаг

Иво Стойнев

Чечня и по-точно президентът Рамзан Кадиров отвърна на удара на МОК, който спря от участие руските спортисти на Олимпиадата в Пьончан. Лидерът обяви, че нито един спортист от неговата република няма да участва на олимпийските игри под неутрален флаг.

Припомняме, че МОК забрани на руснаците да участват на Игрите заради системно нарушаване на антидопинговите правила. Но позволява на чистите спортисти да бъдат на Олимпиадата, но под неутрален олимпийски флаг. И ако спечелят златен медал - химнът на Русия няма да бъде пускан, а ще се чува олимпийският химн.

Лидерът на Либерално-демократическата партия в Русия - Владимир Жириновски определи решението на МОК за изваждане на олимпийския тим от Игрите в Пьончан за "спортен и политически расизъм".

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ГЙМГЙМГЙМГЙМГЙМГЙМКЙМКЙЧГЙМГЙМКЙМГ
  Отговор
  1 15:37  07.12.17
  ИСТИНСКИЯ МЪЖ СИ ЛИЧИ ПО ДЕЛАТА. ......И ТВЪРДАТА РЪКА. ...КОЯТО ЧУПИ ПРЪСТИТЕ НА ВСЯКО ПЛАШИЛО ...ИСКАЩО ДА СЕ ДОКОПА ДО НЕГОВИЯ НАРОД....А НЕ КАТО МЕКОТЕЛОТО.....ПУТИН. ..ШАЛОМОВИЧ. ......
 • Реалист
  Отговор
  2 17:18  07.12.17
  Хахахахахаха - само си представи - чеченец с брада и кубинки на слалома или фигурното пързаляне... Абе тоя е като жабата дето видяла че подковават вола... .аси карикатурата.
 • OMG WTF
  Отговор
  3 17:57  07.12.17
  Отвърнал на удара... Хахахахахахахха че на кой му пука, че брадатите откачалки няма да участват? МОК ще загубят сигурно не повече от 1000$ от реклами по чеченската тв. С други думи, дедовците от МОК ги бòли дедовия, че рязаните бради няма да участват. Виж, ако САЩ/Великобритания/Канада се откажат, пропуснатите ползи биха били за милиони. Това вече би било заплаха. :)
 • Харалампи
  Отговор
  4 19:50  07.12.17
  Браво! Това е братски народ! Ей на такива може да се разчита. А вий си лайте мас.тийки.
 • Тодик
  Отговор
  5 22:43  07.12.17
  Ми да вземат да си разхвърлят тези трите държави медалите но една вече пълни гащите такива ги забърка че спортистите и не изгарят от желание да ходят в Корея пък каква Олимпиада без Руския тим те там доста парички ще загубят МОК от реклами Руските канали от това живеят но няма ли я сборная пари няма
 • Трапер
  Отговор
  6 16:16  08.12.17
  Между другото Чечня и Дагестан имат много силни бойци в ММА версиите , които се бият за Русия . Заслужават респект .

Напиши коментар:


Публикувай