7 Декември, 2017 17:31 1 015 0

Гуардиола: Имахме нужда да загубим

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • загуба-
  • шахтьор донецк

Треньорът на Манчестър Сити коментира поражението от Шахтьор (Донецк)

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола прие философски загубата на тима с 1:2 от Шахтьор (Донецк), която бе първа за тима от началото на сезона във всички турнири.

„Боли ни. Никога не е приятно да загубиш мач. Казвали сме много пъти, че няма как да побеждаваме постоянно. Ще дойде ред да губим мачове. Срещу Шахтьор беше първият”, анализира Гуардиола.

„Имахме нужда да изгубим мач. Ще бъде добре за клуба, за всички нас, а и за медиите. Видях много добри неща в хода на мача, но направихме и грешки, което значи, че има какво да подобряваме”, допълни наставникът на Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА