7 Декември, 2017 18:32 2 235 5

Критиките към Бербатов започнаха

  • критики-
  • керала бластърс-
  • бербатов-
  • форма

Българският нападател нареден сред лошо представящите се играчи на Керала Бластърс

След само три кръга от началото на сезона в индийското първенство българинът Димитър Бербатов бе поставен сред петимата най-лошо представящия се футболисти на Керала Бластърс. Нападателят е поставен от местната медия Sportskeeda на второ място сред разочарованията на тима, като пред него е само Йейн Хюм.

„Бербатов беше една от най-големите звезди, подписала с индийски клуб този сезон. Логично е феновете да имат огромно очаквания към него. Те се надяваха да видят поне част от това, което той показваше в Манчестър Юнайтед. 36-годишният нападател има съвсем нова роля и все още е в процес на адаптация към нея. Бербатов изглеждаше напълно загубен в първите си два двубоя на тази позиция, но в третия показа леко подобрение”, пише в анализа на Sportskeeda за българина.

„Той без съмнение притежава феноменално първо докосване, но засега тотално се проваля в създаването и реализирането на голове за тима си. Все още не се е отчел нито с асистенция, нито с гол”, допълват от индийската медия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само главни букви

    7 3 Отговор
    все си мисля, че в Индия нямат кой знае какъв футбол, и Бербатов се прецака, като отиде там да рата

    Коментиран от #3

  • 2 Русчуклия

    11 2 Отговор
    Той има нужда от малко време, ще се адаптира. Все пак други хора, друг манталитет. Не е толкова лесно, колкото изглежда!
  • 3 Съни

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "само главни букви":

    Те са силни там с пръчките дето блъскат едно топче. Футбола им почти го няма, затова и първенството им е по-скоро “просветителско”.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Коцето

    0 0 Отговор
    Все си мисля, че няма нужда да се пише повече за Бербатов като футболист.