9 Декември, 2017 01:00 1 790 0

Клоп: Гугъл ми каза кой да е капитан на Ливърпул

  • клоп-
  • гугъл-
  • коутиньо-
  • капитан-
  • ливърпул

Германецът отново изуми с култово изказване

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново изуми с култово изказване. Германецът сподели пред "ITV", че е използвал "Гугъл", за да види кой е най-дълго в състава и да го направи капитан на "мърсисайдци" в двубоя срещу Спартак (Москва), който "червените" спечелиха с повече от категоричното 7:0.

"Той е тук от 2013 година. Трябваше да го проверя в "Гугъл", ако трябва да бъда честен. Да, Филипе е капитан", започна Клоп.

"Ние играем страхотен футбол и без Коутиньо. Но аз обичам този футболист, наистина. Като отбор не можем да разчитаме само на един футболист, защото ако той е извън сметките, ти не знаеш какво трябва да направиш", добави наставникът.

"Нямам какво да кажа относно слуховете за трансфер на Коутиньо, но той беше много добър", добави още германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА