579 0

Стойчо Младенов: ЦСКА и Левски се пробуждат

Легендата на ЦСКА похвали още Лудогорец, Ботев и Берое

Иво Стойнев

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов най-после коментира ситуацията на "Армията", макар и не детайлно. Той сподели мнението си за настоящия наставник на "червените" Стамен Белчев и отбеляза, че тимът постепенно се връща към обичайните си позиции в първенството.

"Концентриран съм почти изцяло в работата си като треньор на Кайсар, но хвърлям поглед и към българското първенство. Следя ситуацията и виждам пробуждане в клубовете, които винаги са били водещи - ЦСКА и Левски. Все така стабилитет показва и Лудогорец. Ботев Пловдив също демонстрира голямо постоянство, това се отнася и за Берое. Изненадан съм много приятно от Верея за втори пореден сезон. Познавам се със собственика (б.р. - Галин Михайлов, който беше и акционер в ЦСКА преди малко повече от 2 години) и им желая успех. Има пробуждане в първенството и то върви във възходяща линия", заяви Младенов в интервю за Диема спорт.

"Убеден съм, че Стамен Белчев се справя добре. Знам трудностите, през които преминава, и напрежението около него. Желая му успех. Той е достоен колега с добро бъдеще като треньор. Сигурен съм в това. Темата ЦСКА я избягвам, запазвам си правото да я коментирам, ако някога се върна в клуба. Тогава ще говоря за ситуацията в ЦСКА от А до Я и за всичко, поради което се стигна дотук. И преди, и сега отправям апел към феновете да бъдат единни и обединени около името ЦСКА. Сигурен съм, че всякакво разделение ще изчезне в най-скоро време", добави Стойчо Младенов.

Казахстан


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай