9 Декември, 2017 10:58 1 455 0

Мъри: Бих застрелял този, който прави селекцията в Левски

  • стоилов-
  • левски-
  • селекция-
  • проблеми-
  • астана

Стоилов се прибра в България след историческия успех на Астана в Лига Европа

"През лятото са взели 14 футболисти, а сега научавам, че искат да взимат още нови през зимата. Ако аз бях на мястото на собственика на Левски, бих застрелял този, който прави селекцията", заяви Станимир Стоилов при завръщането си в България, след като изведе Астана до исторически успех в Лига Европа.

"Аз също като Делио Роси, съм отивал на ново място в движение, но не съм си позволявал да взема повече от трима-четирима нови", продължи треньорът.

“След 20 дни изтича договорът ми с Астана, а нямаме разговори. Има други предложения, но не е нещо, което да си струва и да съм твърдо решен. До края на годината ще взема решение”, заяви Стоилов, който още на пресконференцията след мача със Славия (Прага) разкри, че напуска Астана.

“Бих се завърнал в Левски, ако някога реша да се прибера и ако получа предложение, но на този етап не стои възможност за разговори с клуба. Първата причина е, че не може да се водят разговори, с човек, с когото се съдиш. Това е абсолютно несериозно, дори обидно. Интересното е също, че винаги ме искат, когато съм зает, а не когато съм свободен. Това е втората причина", каза още специалистът.

"Няма голяма болка, когато говоря за Левски. Сега има повече съжаление и тъга, когато виждам какво се случва. Повечето футболисти и треньори бяха пуснати в центрофугата и изхвърлени”, продължи той.

Мъри говори и за предстоящия Конгрес на БФС.

“Интересна е темата и битката между Любо Пенев и Борислав Михайлов. Аз съм изцяло на страната на Боби, защото имаме страхотен авторитет във ФИФА. Футболният съюз постигна много добри резултати”, похвали работата на БФС Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА