Last news in Fakti

9 Декември, 2017 12:56 1 768 0

Божинов се изложи - ял по време на мач

  • божинов-
  • манчестър сити-
  • пилешко-
  • ядене-
  • резервна скамейка

Случката се разиграла по време на азиатско турне на Манчестър Сити

Валери Божинов е пословичен с чувството си за хумор, певческите си способности и че във всеки отбор, в който е бил, е душата на тима. Не е направил изключение и по време на престоя си в Манчестър Сити преди близо 10 години, пише "Телеграф".

Тогава Божинката похапвал невъзмутимо панирано пилешко месо на резервната скамейка на „гражданите, докато неговите съотборници се потели на терена. Разкритието направи вестник „Дейли мейл“, който публикува много любопитен материал за зараждането на настоящия Манчестър Сити и управлението на тайландеца Таксин Шинаватра.

Именно тогава се е разиграла случката с Божигол. Всичко станало по време на азиатското турне на тима преди началото на втория сезон на Валери в клуба. По време на втория мач в Азия, Божинов е седял на резервната скамейка, облизвайки пръстите си от храна от известна верига за бързо хранене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА