502 0

Стамен Белчев: Лудогорец не са непобедими

"Трябва да сме здраво стъпили на земята", каза треньорът на ЦСКА

Иво Стойнев

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев държи футболистите му да останат здраво стъпили на земята след гръмкото 6:0 над Берое. Убедителната победа за "червените" дойде само дни преди очаквания с огромен интерес четвъртфинал за Купата срещу Лудогорец. ЦСКА приема шампионите в четвъртък от 17:30 часа.

"Убедителната победа не трябва да ни заблуждава. Макар, че водехме с три гола първото полувреме, не стояхме по най-добрия начин. Второто вече бяхме абсолютни господари на терена и това е най-малкото, с което Берое се отърва", коментира Белчев.

"Надявам се тази победа да допринесе за настроението и самочувствието, но не трябва да ни заблуждава. Има още много неща да изчистваме в играта и да подобряваме. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Мачът с Лудогорец няма да има нищо общо с този с Берое", продължи треньорът на ЦСКА.

"Нека тази вечер се насладим на победата и от утре да мислим за следващия мач, който, според мен, се явява финал преди финала. Очаквам да е пълен стадиона, да покажем едно по-добро лице и след края на мача да празнуваме. Момчетата видяха, че дяволът не е толкова черен, че Лудогорец не е от непобедимите. Трябва да покажем добро лице и да спечелим", каза Белчев.

България


Напиши коментар:


Публикувай