11 Декември, 2017 10:56 873 0

Стамен Белчев: Лудогорец не са непобедими

  • лудогорец-
  • цска-
  • белчев-
  • купа на българия-
  • дерби-
  • берое

"Трябва да сме здраво стъпили на земята", каза треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев държи футболистите му да останат здраво стъпили на земята след гръмкото 6:0 над Берое. Убедителната победа за "червените" дойде само дни преди очаквания с огромен интерес четвъртфинал за Купата срещу Лудогорец. ЦСКА приема шампионите в четвъртък от 17:30 часа.

"Убедителната победа не трябва да ни заблуждава. Макар, че водехме с три гола първото полувреме, не стояхме по най-добрия начин. Второто вече бяхме абсолютни господари на терена и това е най-малкото, с което Берое се отърва", коментира Белчев.

"Надявам се тази победа да допринесе за настроението и самочувствието, но не трябва да ни заблуждава. Има още много неща да изчистваме в играта и да подобряваме. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Мачът с Лудогорец няма да има нищо общо с този с Берое", продължи треньорът на ЦСКА.

"Нека тази вечер се насладим на победата и от утре да мислим за следващия мач, който, според мен, се явява финал преди финала. Очаквам да е пълен стадиона, да покажем едно по-добро лице и след края на мача да празнуваме. Момчетата видяха, че дяволът не е толкова черен, че Лудогорец не е от непобедимите. Трябва да покажем добро лице и да спечелим", каза Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА