14 Декември, 2017 05:15 979 0

Уилшър: Жиру е най-добър на пейката

  • уилшър-
  • жиру-
  • арсенал-
  • резерва

Полузащитникът все пак надъха своя съотборник

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър изрази любопитна позиция за ситуацията около съотборника си Оливие Жиру. Двамата влязоха като резерви срещу Саутхямптън през уикенда, а французинът донесе точката на своите с гол малко преди края.

"Смятам, че това е показателно за дълбочината на нашия състав. За мен Оли е един от най-добрите нападатели във Висшата лига, когато е на пейката. Това показва какво имаме в негово лице. Има доста мачове през декември и аз съм сигурен, че той ще бъде титуляр. Ако влиза в игра и вкарва голове, това е прекрасно за отбора. Този гол беше важен за него", коментира Уилшър.

Френският национал е спряган за напускане през януари, тъй като е недоволен от малкото си игрови минути. Той рядко започва като титуляр и мениджърът Арсен Венгер разчита повече на най-скъпата покупка в историята на клуба - Александър Лаказет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА