Last news in Fakti

13 Декември, 2017 14:58 1 344 1

Гатузо: Лудогорец няма име, но има талант

  • лудогорец-
  • милан-
  • гатузо-
  • впечатления-
  • лига европа

"Предимство за Милан е, че българите излизат в зимна пауза", заяви треньорът на "росонерите"

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо сподели мнението си пред италианските медии за предстоящия сблъсък от 1/16-финалите на Лига Европа с Лудогорец. Специалистът е на мнение, че паузата в българското първенство е предимство за "росонерите".

"Жребият за Лига Европа? В момента целият ни фокус е насочен към Верона. След това ще мислим за Лудогорец. Те нямат голямо име, но имат множество талантливи играчи, които са технически много силни.

Ще имаме предимство, когато се изправим срещу Лудогорец, защото те имат пауза в шампионата в продължение на два месеца", каза Гатузо.

Двата тима ще се изправят един срещу друг на 15 февруари в Разград от 22:05 часа. Реваншът на “Джузепе Меаца” ще е седмица по-късно и ще стартира в същия час.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гледна точка

    0 0 Отговор
    Като цяло се радвам, че български клубен отбор носи в страната ни грандове като Реал мадрид, Милан и прочее макар и да падаме. Не забравяйте времената когато самото участие в европейски турнири беше далеч от представите ни.