Last news in Fakti

14 Декември, 2017 11:01 779 2

Делио Роси остава в Левски

  • роси-
  • левски-
  • доверие-
  • ръководство

Треньорът се ползва с пълното доверие на ръководството

Ръководството на Левски няма никакви намерения да сменя треньора Делио Роси. Дарик радио научи, че Спас Русев и останалите началници в клуба са категорични, че треньорска рокада не е на дневен ред.

Нещо повече, италианецът се радва на тотално доверие от страна на босовете. След равенството със Славия тръгнаха спекулации, че Роси може да бъде уволнен, а клубът вече се оглежда за негов заместник.

Това не отговаря на истината, защото Спас Русев и хората му са твърдо решени Делио да води „сините“ и през 2018 година. Основният довод на клубната управа е, че Левски няма необходимост от поредна треньорска рокада. „Сините“ вярват, че опитът на Делио Роси ще му помогне да подобри класата на отбора по време на зимната подготовка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирач

    0 1 Отговор
    ЛИТЕКС - ЛУДОГОРЕЦ 1 - 1
  • 2 OMG WTF

    0 0 Отговор
    Аха, ясно. Щом почнаха да говорят за доверие в треньора, най-късно зимата го пишем пътник. Винаги е интересно при динамовците. щ