574 0

Меси: Загубата на финала на Световното ми тежи много

"Националният отбор на Аржентина ще се промени", обеща нападателят

Иво Стойнев

Звездата на Барселона Лионел Меси даде интервю пред официалния сайт на ФИФА и сподели очакванията си предстоящото догодина световно първенство по футбол в Русия, което може да е последен шанс за него да триумфира с Аржентина.

„Ние ще сме в добра форма, защото все още се развиваме. Трябваше да преминем през нещо, което не очаквахме и не заслужавахме, защото преди това имахме мачове с Венецуела и Перу, които можехме да спечелим лесно. И нямаше да ни се налага да преминаваме през всичко това в края на квалификациите. Имахме четири официални мача с новия селекционер, но националният отбор ще се промени", сподели Меси.

"Болката от загубата на финала преди три години не е отминала. И не зная дали някога ще отмине. Трябва да живеем с това. Тя ще си остане завинаги. Световното е много скъп спомен и горчив такъв заради начина, по който завърши. Но този спомен ще си остане вечно", спомни си аржентинецът за поражението от Германия в Бразилия.

"Ако трябва да бъда честен, никога не съм мислил как ще се чувствам на 30 години. Но сега съм много щастлив с моя личен и професионален живот. Намирам се в добра форма на терена и извън него. Доволен съм от мястото, на което се намирам в момента. Наясно съм, че съм се променил. Човек расте и се променя. С времето израстваш на терена и извън него", завърши нападателят.

Аржентина


Напиши коментар:


Публикувай