692 7

Боби Михайлов: ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата

"Анонимници като Милко и Морко да мълчат", ядоса се президентът на БФС

Иво Стойнев

Президентът на БФС Борислав Михайлов даде пресконференция, на която бе обявена датата за конгреса догодина. Изборите за президент на футболната ни централа ще се проведат на 16 февруари 2018 година.

„ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата. За всички неща, които съм правил за тях. Така че такива анонимници като Милко и Морко, които дори не са на длъжност там, не може да ме коментират“, каза Борислав Михайлов.

И допълни по повод промените, които БФС е направил в последните години: „Всичко ми изглежда, че върви добре, на моменти дори много добре. Ето, в съдийството влагаме много усилия, имаме и консултант от чужбина, който е в Топ 3 от бившите съдии в Европа. Всичко изглежда добре, а изведнъж нещо започва да куца. Всеки говори за съдийството. Мен ме дразни и съответно хората, защото аз нямам нищо общо със съдийството. А и журналистите, които коментират мачовете - те не говорят за тактика, за играчи и треньори, а от първата минута започват да говорят дали тъчът е грешен или не е. За футбол не се говори.

Така че може би, бяхме достатъчно корави, особено аз. Имаше доста проблеми - нарушаване на правилата на футболния съюз по устав и наредби. Вадихме отбори, сменихме формата на първенството - буквално рестарт, за да може дадени отбори да играят в Първа лига.“

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • rrr
  Отговор
  1 15:37  15.12.17
  На Михайлов и на министър Крадлев, паметници трябва да им вдигнат на армията, че ако не бяха те, още щяха да ритат в Ловеч! А така, и лига им направиха специално за тях, и стадион/имоти им подариха!
 • Юбряяяяяя
  Отговор
  2 18:48  15.12.17
  Eeeeeeeee аман от тъпи плешивци на които перуката им е по-умна от главата!
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  3 23:13  15.12.17
  По-добре една перука да ти подарят, че тая вече се проскуба.
 • трай си
  Отговор
  4 08:18  16.12.17
  Боби ако те чуе Стоичката ще ти падне перуката !
 • 88888888888
  Отговор
  5 13:37  16.12.17
  БОБИ, БОБИ, БОБИ, БОБИ ОЛЕ. ТЪПАНАР!!!!!!!!!!
 • мазга
  Отговор
  6 17:42  16.12.17
  Бобане, оти не купиш една перука и на сино ти, оти и оне е плешив почти колко тебе.
 • Лудогорец але
  Отговор
  7 12:21  18.12.17
  На оранжеви цветните прасиюги няма угодиа.Михайлов направи всичко за тях а те продължават да плюят по него .Е нема такава паплач.храни куче да та лае е това са те оранжевите прасиюги.

Напиши коментар:


Публикувай