18 Декември, 2017 15:57 2 497 1

Вкарват бивш играч на Левски в затвора

  • играч-
  • левски-
  • затвор-
  • измама-
  • деса

Хеан Деса е обвинен в имотна измама, може да лежи в затвора пет години

Бившият футболист на Левски Хеан Деса за пореден път е изправен пред влизане в затвора, съобщават перуанските медии. Този път Лудия се обвинен в имотна измама и главният прокурор на латинската страна Делия Еспиноса Валенсуела е поискала той да лежи зад решетките за срок от пет години.

През 2011 г. крилото е закупил апартамент за 168 хиляди долара, но пред държавата е обявил, че цената му е 80 хил. долара, за да спести плащане на по-високи данъци.

През февруари месец майката на третото дете на Деса се оплака, че е пребита от него, заради което отново беше заплашен от затвор.

Още преди да премина на "Герена", перуанецът беше известен с непрестанните скандали около себе си. Травеститът Руби Мун до ден-днешен твърди, че той й е пращал голи снимки, а преди това бившата му съпруга е подавала четири жалби срещу него за насилие.

Тя свидетелства, че по време на брака им, Лудия непрекъснато е спретвал диви оргии и пиянски купони. Самият Деса е признавал, че "главата не го слуша, но има качествата за Барселона и Манчестър Юнайтед".

В момента той е без отбор, след като Левски спечели делото срещу него във ФИФА и няма право да подписва договор до края на сезона. На "Герена" Деса получаваше заплата от 18 хил. евро, но избяга през миналата зима след само шест месеца у нас, в които през повечето време беше контузен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 990

    0 1 Отговор
    " Травеститът Руби Мун до ден-днешен твърди, че той й е пращал голи снимки " - Значи да си травестит е нормално ама да пращаш голи снимки на травестит не е ?