19 Декември, 2017 16:58 958 2

Пенев: Феновете на ЦСКА да ми благодарят!

  • пенев-
  • вечно дерби-
  • цска-
  • левски-
  • букарев-
  • жребий-
  • купа на българия-
  • фенове

"Видях Букарев на жребието и реших, че искам да играем с Левски", заяви легендата

Жребият за полуфиналите в турнира за Купата на България отреди ЦСКА и Левски да спорят помежду си в две издания на вечното дерби на Националния стадион "Васил Левски". Почетният президент на клуба от "Армията" Димитър Пенев остана много доволен, въпреки че първоначално си беше пожелал Славия за съперник.

"Исках Славия, но промених мнението си днес, когато видях, че Асен Букарев е на жребието. Той е мое момче, започна кариерата си в ЦСКА. Вуйчо му е доктор Гевренов, лека му пръст, беше лекар на ЦСКА и националния отбор", коментира Пенев след жребия.

"Повечето от нашите фенове искаха Левски. Ето, излезе този съперник. Не трябва да мислим за лошо. Това обогатява нашия футбол. Тези отбори винаги са давали настроение на феновете. Желая успех на нашия отбор, вярвам, че можем да ги победим на този етап", добави Стратега.

"Този мач е едно богатство. Феновете ще преценяват доброто, лошото и средното... Треньорите ще преценят в бъдеще кой ще остане и кой няма да остане занапред", бяха точните думи на бившия треньор.

Попитан дали на феновете няма да им омръзнат цели пет издания на вечното дерби между ЦСКА и Левски, които предстоят до края на сезона, Пенев каза: "Да, другата страна е, че може да омръзнат. Нека видим реакцията на феновете. Всички обаче гледаме първенства, които не ни омръзват - английско, азиатско, италианско, испанско... Ако на вас ви е омръзнало, не ги предавайте тези мачове."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Шишарко

    4 0 Отговор
    Чичо Митко е Велик!
  • 2 Цар Борис 3

    2 0 Отговор
    И Барбуков да благодари, както и Гошо вратарчето, тримата у лево и момчето с пуканките. Чиче, чиче как успя да ни направиш четвърти в света кто нямаш акъл за 5 стотинки - типичен чорбар!