2 282 0

Домусчиев хвърля милиони за нови в Лудогорец

Херо настоява по време на зимния трансферен прозорец да бъдат взети поне три попълнения

Иво Стойнев

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров настоява по време на зимния трансферен прозорец да бъдат взети поне три попълнения. Херо държи отборът да бъде подсилен от бек, халф и централен нападател. В момента твърди титуляри по фланговете на отбраната са бразилците Натанаел и Сисиньо.

При нужда като краен защитник е ползван и сънародникът им Лукас Саша, който се справя добре на позицията. Той обаче е обвързан с клуба до лятото и може да не е част от дългосрочните планове за развитие на разградския тим.

Затова и Димитров иска да вземе играч на този пост. Още повече че интерес от чуждестранни клубове към Натанаел и Сисиньо не липсва, пише "Тема спорт". Доста любопитна е ситуацията в халфовата линия. В нея през есента като титуляр се наложи Яцек Горалски. Полският национал измести от единайсеторката капитана Светослав Дяков. Благоевградчанинът даде да се разбере, че това не му харесва.

Той също е с изтичащ през лятото договор. И за момента няма разговори между двете страни за удължаването му. В момента приоритет №1 пред Лудогорец е привличането на качествен централен нападател.

Спортният директор Методи Томанов лично наблюдава играч на този пост от френското първенство. Очаква се класен атакуващ играч да пристигне в отбора веднага след Нова година. Както е известно, доста често Димитър Димитров използваше схеми без чист централен нападател. Това бе причината и румънският стрелец Клаудиу Кешеру да се заседява на пейката.Напиши коментар:


Публикувай