Last news in Fakti

21 Декември, 2017 11:24 1 407 2

Григор е сред най-интересните тенисисти

  • димитров-
  • тенис-
  • класация-
  • интерес-
  • гледане-
  • форбс

Българинът попадна в любопитна класация на "Форбс"

Спортист №1 на България за 2017 година Григор Димитров попадна в какви ли не класации за края на сезона, като поредната такава е на списание „Форбс”. Популярното издание за финанси и икономика предлага този път класация на най-забавните за гледане тенисисти в световния тур. Шампионът от финалния турнир на ATP в Лондон и световен №3 е на седма позиция във въпросното подреждане.

“Мини Федерер, но по-остър играч. Димитров притежава красив бекхенд с една ръка и играта му е много плавна. За разлика от Федерер обаче, той понякога чупи една-две ракети. Може да бъде номер 1 и в тази класация, и в световната ранглиста. Той обаче става по-прагматичен, което може да му помогне в истинската ранглиста, но да му навреди в тази”, пишат от американската медия за най-добрия български тенисист.

Топ 10 на най-забавните тенисисти:
1.Ник Кирьос (Австралия)
2.Роджър Федерер (Швейцария)
3.Денис Шаповалов (Канада)
4.Рафаел Надал (Испания)
5.Дъстин Браун (Ямайка/Германия)
6.Гаел Монфис (Франция)
7.ГРИГОР ДИМИТРОВ (БЪЛГАРИЯ)
8.Фабио Фонини (Италия)
9.Александър Зверев (Германия)
10.Давид Ферер (Испания) и Джак Сок (САЩ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ти па ся

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Еее недей така де човека си пада само по жени, доста по-стари жени ;)
    Е го за нагрждаването прати майка си и направо не знам, що не птати баба си Шерци да му вземе наградата за спортист на България ?